Missa celebrada per Mons. Sergi Gordo, amb Baptisme i Confirmacions
El dissabte dia 3 d’octubre, a la parròquia de Santa Teresa de l’Infant Jesús juntament amb la comunitat de la Pastoral del Sord de Barcelona, en Luis rebia el Baptisme. Després de dos anys de catequesi, formació espiritual i participació en les diferents activitats de la Pastoral.

 

En Luis, amb 24 anys i tot i la seva discapacitat auditiva, va demanar el Baptisme i va manifestar la voluntat de voler ser fill de Déu i acollir el gran do de la filiació divina. Com qualsevol altre catecumen, en Luis rebia també aquell mateix dia el sagrament de la Confirmació i rebia a Jesús Eucarístic per primera vegada. A més a més d’en Luis, també hi era l’Adrián, que amb 18 anys, va rebre, també de mans del bisbe auxiliar Sergi Gordo, la Confirmació i la Sagrada Comunió. Seguint el mateix procés de formació que en Luis. Ambdós han estat tot aquest temps participant de l’Eucaristia que se celebra tots els dissabtes a la parròquia de Santa Teresina a les 18:30h en llengua de signes per a persones sordes i a la qual també hi poden participar persones oients.

 

En Luis i l’Adrián han estat tot aquest temps fent d’escolans a Missa i esperant pacientment el regal de poder rebre l’Eucaristia. Durant aquests dos anys sempre s’han recolzat mútuament en aquest camí de formació i descobriment de Jesús. Després de la celebració, aprofitant la visita del bisbe auxiliar, es procedí a la inauguració i benedicció els locals nous en els quals es realitzen les diferents activitats de la Pastoral del Sord. Es va poder establir un recorregut per visitar les diferents estances, sempre respectant les mesures de prevenció i distancia.

 

Va ser una celebració emotiva i familiar que va reforçar l’esperit de comunitat, en la qual dos dels seus membres, ara ja sí, participen plenament de la comunió amb la resta de la l’Església universal.