Dia Internacional de les Persones Sordes 2019

“Presència d’Església enmig del silenci”

 

Un any més, amb ocasió del Dia Internacional de les Persones Sordes -el darrer Diumenge de setembre- que enguany, a les nostres terres, s’avança al cap de setmana del 22 de setembre a Palafrugell, us volem oferir una breu reflexió.

Podríem dir que l’atenció pastoral a les persones sordes a la nostra diòcesi fa visible la presència de l’Església en el món del silenci, i a la vegada, que les persones sordes esdevenen un do per a l’Església, així ens ho recordava el Papa Francesc fa pocs mesos (25-IV-2019):

«La presencia de Dios no se percibe con los oídos, sino con la Fe; por lo tanto, os animo a reavivar vuestra Fe para sentir cada vez más la cercanía de Dios, cuya voz resuena en el corazón de cada uno y que todos la pueden escuchar. Podréis así ayudar a cuantos no “escuchan” la voz de Dios a estar más atentos a ella. Esto es una significativa contribución que las personas sordas pueden dar a la vitalidad de la Iglesia».

Aprofitem l’ocasió per a demanar la vostra pregària, tot informant que les activitats programades per aquest nou curs seran semblants als darrers anys, amb la limitació d’espai que encara el primer trimestre tindrem, per les obres de rehabilitació dels locals parroquials; i que, si Déu vol, esperem inaugurar-los abans de Nadal.

Podeu trobar la informació actualitzada a www.pastoraldelsord.org o adreçar-vos a Mn. Xavier Pagès Castañer, els dimarts, dijous o dissabtes a la tarda als locals de la parròquia de Santa Teresa de l’Infant Jesús (Via Augusta 68, Barcelona), Tel. mòbil: 619 672 691 (SMS, WhatsApp…) mail: pastoralsord@arqbcn.org / facebook.com/PastoraldelSordo / twitter.com/PastoraldelSord.

Publicat en el Full Dominical del 30 setembre de 2018