Projecció de pel.lícula “La història de Marie Heurtin”

LA HISTÒRIA DE MARIE HEURTIN

.
.

El Diumenge 1 de febrer a les 16:30h. repetirem la projecció d’aquesta pel·lícula. Tracta d’una noia sorda i cega de naixement, Marie Heurtin, de 14 anys d’edat, que és incapaç de comunicar-se. El pare de Marie, un humil artesà, no pot pagar l’ingrés de la seva filla en un asil. Desesperat, va a l’Institut Larnay prop de Poitiers, on les monges tenen cura de noies sordes. Malgrat l’escepticisme de la Mare Superiora, la germana Marguerite, una monja jove, acull aquesta “petita salvatge” sota la seva protecció i fa tot el possible per educar-la i treure-la de la foscor.
Aquesta pel·lícula és guanyadora del premi Variety de la Piazza Grande de Locarno, és una commovedora història real està dirigida per Jean-Pierre Améris (“Tímids anònims”) i protagonitzada per Isabelle Carré (“La petita Lola”).